Om oss

Uniqruit hjälper företag med rekrytering, bemanning, interimslösningar och executive search. Vi söker och utmanar branschledande förmågor, för träffsäker matchning.

Om Uniqruit
Uniqruit hjälper företag med rekrytering, bemanning, interimslösningar och executive search. Vi söker och utmanar branschledande förmågor, för träffsäker matchning. Varje dag. En utmaning som vi har hanterat framgångsrikt mer än 1.000 gånger - över en samlad tid på 30 år.

Uniqruit gör entré på kompetensmarknaden 2019. Företaget drivs och utvecklas i syfte att förmedla vårt breda och ständigt växande nätverk - till positioner som kräver hög kompetens och erfarenhet.

Våra mål i alla samarbeten är träffsäkerhet och långsiktig kundnöjdhet. Därför väljer vi att arbeta inom våra mest centrala kompetensområden. Både avseende de tjänster som vi erbjuder och de branscher vi verkar inom.


Bank, finans & försäkring

Vi som utgör kärnan för Uniqruit har själva operativ erfarenhet som ekonomer inom bank, finans och försäkring. Det ger oss en stark förståelse för de drivkrafter och karriärmål som finns hos de personer som arbetar inom segmentet. Vi har även fått följa många karriärer, vilket har gett oss insikter om vad som krävs för att vara framgångsrik i olika roller.

Detta gör Uniqruit till en naturlig partner för banker, försäkringsbolag, treasury funktioner, kapitalförvaltare, fondbolag, kreditinstitut, leasing och försäkringsbolag.

Vi erbjuder konsultation och rekrytering av specialister, chefer och executives.


Redovisning och Ekonomi

Inom våra affärsområden, redovisning och ekonomi, arbetar vi med rekrytering av nyckelkompetenser och chefer gentemot CFO organisationen.

Vi erbjuder konsultation, inhyrning och rekrytering av CFO:s, Ekonomichefer, Redovisningschefer, Business Controller, Financial Controller, Koncernredovisningschefer- och- specialister, Systemekonomer samt Kvalificerade Redovisningsekonomer.